Hyppää pääsisältöön

Näin käy, kun radiojuontaja purskahtaa nauruun suu täynnä vettä – video

YleX Aamun uutta ohjelmaosiota Sana keskiviikoksi testattiin tänään ensimmäistä kertaa.

YleX Aamun Matti, Ile ja Hanen // Kuva: Kuvakaappaus

YleX Aamun uusi ohjelmaosio vaatii kaksi radiojuontajaa, kaksi ämpäriä ja kaksi lasillista vettä.

- Hanne ja Matti ottavat posket täyteen vettä ja otamme studioon viisi puhelua. Jokainen soittaja saa sanoa yhden sanan. Se ei saa olla kirosana, eikä mitään täysin hävytöntä. Se saa olla loivasti hävytöntä, Ile selostaa Sana keskiviikoksi -ohjelmaosiota.

Se, joka saa Matin tai Hannen purskahtamaan, voittaa YleX-tuotepalkintoja. Ensimmäisellä yrityksellä ”Äteritsiputeristipuolilautatsipaariin” ei voittoa irronnut, kuten ei myöskään toisella sanalla ”Utajärvi.” Miten kävi kolmannen soittajan kohdalla, katso alta!

Lähteet: YleX Aamu