Hyppää pääsisältöön

Poptulokas Kaisa Vala: Ei missään nimessä nolota olla yläosattomissa levyn kannessa

Joensuulaislähtöinen Kaisa Vala on yleisölle tuttu Uuden Musiikin Kilpailusta. Artisti ylsi viime UMK:ssa finaaliin asti.

Kaisa Valan albumin kansitaide

- Se oli ihan huikea ja aivan ihana kokemus. En olisi uskonut, että pääsen niin pitkälle. Kyllä se vähän harmitti, ettei voittoa tullut, mutta ehkä mä yritän vielä uudestaan sinne. Totta kai seuraan ohjelmaa, kun se taas alkaa, Kaisa Vala juttelee.

Valan debyyttialbumi International Shaman julkaistiin tässä kuussa. Nainen esiintyy levyn kansitaiteessa yläosattomana, mutta se ei rohkeaa artistia hetkauta.

- Ei missään nimessä nolota. Kansitaiteilija Jaakko Syvänen keksi sen idean. Aluksi olin sillee, että ohhoh. Ei siinä mitään hirveesti näy, kaunista ihmisen ihoa vaan. Kuvaustilanteessa hiustaiteilija oli ihan kiinni mussa, Vala kertoo.

Lähteet: Uuden musiikin iltavuoro