Hyppää pääsisältöön

Maailman aids-päivän tapahtumassa esiintyvä Gracias Talvirenkaista: En mä omista edes ajokorttia!

Helsingin Tavastialla vietetään tänään Maailman aids-päivää ilmaistapahtuman merkeissä. Lavalla nähdään muun muassa suosikkiräppäri Gracias!

Gracias

YleX Viikonlopun Anne ja Inari soittivat Tavastialle, jossa Maailman aids-päivän tapahtumassa juontava, YleX:stäkin tuttu Aino vastasi tomerasti puhelimeen. Päiväkonsertin esiintyjistä helsinkiläisräppäri Gracias oli myös puhelimen lähettyvillä ja Viikonlopun tyttökaksikko pääsi kysymään mieheltä mikä oli tämän suhtautuminen Talvirenkaisiin:

- Ai siis tarkoitattekste Talvirenkaita vai ihan talvirenkaita-talvirenkaita?! Mä en itse asiassa omista edes ajokorttia, HKI-räppäri selvitti mystisesti.

Hämmennykseen johtaneen sanaleikin taustalla on YleX:n Talvirengas-kampanja, joka Kesäkumin ja Lomakumin kanssa on osa YleX:n ympärivuotista sukupuolitautitartuntoja ehkäisevää kondomikamppista. Talvirenkaat lähtevät jakoon virallisesti tänään.

Gracias itse lähti mukaan aids-tapahtumaan mielellään:

- Kiinnosti tulla hyvän asian puolesta kantamaan oma panos. Ja kiva että on keikkoja, johon pääsee nuoremmatkin, räpäyttäjä luonnehti kello 14 alkanutta tapahtumaa. Aikainen esitysajankohta ei kuulemma myöskään haittaa lavahenkeä:

- Tosi hyvä fiilis ja tähän aikaan voi vetää vähän rauhallisemmalla, jazzaavammalla otteella. Hyvää vastapainoa myöhäisiltojen mega-super-hulluihin keikkoihin, Gracias pohti.

Lähteet: YleX Viikonloppu