Hyppää pääsisältöön

Robin räjäytti Hartwall Areenan - katso kuvat

Kuutisen tuhatta fania oli saapunut Hartwall Areenalle lauantaina katsomaan Robinin spektaakkelimaista show’ta.

Robin // Kuva: Tomi Mikola

Jo elokuvan aikana väkijoukosta kantautui malttamattomien ihailijoiden kiljahduksia, ja show’n alettua väkijoukko villiintyi. DJ Preal ja Tuuli aloittivat show’n ja lämmittelivät yleisön vetreään kuntoon. Yleisön toiveesta DJ Preal soitti myös Gangnam Stylen, saaden tuhatpäisen yleisön poukkoilemaan paikoillaan.

Robin saapui itse lavalle ja sai fanit kiljumaan ja taputtamaan käsiään villinä. Ääniongelmistaan huolimatta artisti oli huippuvedossa, ja Chillaillaan -kappaleen ajaksi headset-mikin päähän saatuaan Robin temppuili tramboliinilla.

Robin lauloi myös Lapin kesän ja esitti akustisen version Hiljaisesta tytöstä. Lavalle ilmestyi valkoinen piano, ja Robin esitti hänen ja kitaristinsa Sampan yhdessä tekemän biisin, Haluan sun palaavan.

Tik Takin _Heilutaan-_kappaleella Robin yhtyeineen sai yleisön mukaan hitaan kappaleen jälkeen, ja pian lavalle laskeutui pimeys – pimeydessä heilui kuitenkin näyttävästi punainen valomiekka, jota heilutteli Xtreme Martial Artist Elmeri Rantalainen.

Final Countdown oli encoren ensimmäinen biisi, jonka jälkeen Robin sai yleisön anelemaan Frontside Ollie -kappaletta. Yleisön pyyntöihin vastattiin, sillä yhtye ja koko spektaakkelin kokoonpano tanssijoita, We Drum As One -rumpukokoonpanoa ja Elmeri Rantasta myöten esitti kappaleesta seitsemänminuuttisen version erittäin näyttävällä lavashow’lla höystettynä.