Hyppää pääsisältöön

Maailman tunnetuin koira-artisti vie sinut savuiselle paratiisisaarelle

Snoop Lionin ja Angela Hunten Here Comes the King soi Uuden musiikin iltavuoron Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Snoop Lion - Here Comes the king // Kuva: https://soundcloud.com/majorlazer/here-comes-the-king-feat

Gangstaräpin kuningas Snoop Dogg otti ja vaihtoi reggaehöyryissään nimensä Snoop Lioniksi. Mies koki henkisen uudelleensyntymisen Jamaicalla, missä hän työsti ensi keväänä julkaistavaa albumiaan _Reincarnated_ia yhdessä tuottajasuuruus Diplon, eli tässä tapauksessa Major Lazerin kanssa.

Albumin toinen maistiainen on reggaen, urbaanin rytmimusiikki sekä dubstepin savuinen kohtaaminen sumuisten vuorten salaisisessa seremoniassa. Rastafarimantralta kuulostava kappale on pätevä taidonnäyte Diplolta, joka tuo mukaan niin syviä bassotaajuksia, että perus bensalenkkarin Corollasta alkaa subbari savuamaan. Lisämausteena solistiksi on valittu Angela Hunte, jonka meriittilistalta löytyy Jay-Z:n taannoisen superhitin Empire State of Mind:n säveltäminen.

Onko koirakoiralainen onnistunut syntymään uudestaan uljaaksi rytmimusiikin leijonaksi, vai onko käsillämme käsittämättömän elähtänyt hihhulointi, joka ei olisi saanut edetä koplan väsäysalustaa pitemmälle?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).