Hyppää pääsisältöön

Kotikatu päättyi onnen ja jäähyväisten kyyneliin

Kotikatu oli päättyessään pitkäaikaisin kotimainen draamasarjamme. Viimeisessä osassa nähtiin pitkälti sama henkilöhahmojen ydinjoukko kuin 17 vuotta aiemmin sarjan aloittaessa.

On itsenäisyyspäivä. Janne, Laura ja Mirja järjestävät yllätyksen eläkkeelle jäävälle Pertille, mutta tulevatkin itse yllätetyiksi, kun eläkejuhlat muuttuvat häiksi. Janne saa tehtäväkseen vihkiä vanhempansa baaritiskin ääressä.

Teemu ja Niina jättävät jäähyväiset ja muuttavat kolmeksi vuodeksi Shanghaihin. Niina odottaa kaksosia ja on juuri saanut kuulla, että tuleva kiinalainen työnantaja myöntää hänelle yhden viikon äitiysloman.

Maija sytyttää kynttilät ikkunalle ja miettii, miten aika on kulunut ja millaista elämä jatkossa tulisi olemaan.

Kommentit