Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet yhtyeen nimeltä Sallan ja Miron matka maailman ympäri kappaleesta Älä tartu mun siipiini?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Sallan ja Miron matka maailman ympäri

Kuka? Sallan ja Miron matka maailman ympäri: Älä tartu mun siipiini

Mitä? Sallan ja Miron matka maailman ympäri –yhtyeen muodostavat (bändin omien sanojen mukaan) Salla-Marja Hätisen lauluääni ja Miro Palokallion sormet. Yhtyeen debyyttisingle Älä tartu mun siipiini sai tänään keskiviikkona ensisoittonsa YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa. Poppoo julkaisi Ääriviivat-nimisen EP:n keväällä. Kesällä Uuden musiikin iltavuoro löysi yhtyeen YleX:n Kellarista ja Sallan ja Miron matka maailman ympäri soi ensimmäisiä kertoja radiossa.

Yhtye on tehnyt levytyssopimuksen mm. Jukka Pojan ja Raappanan musiikkia julkaisevan Suomen musiikki –levy-yhtiön kanssa. Esikoisalbumin olisi tarkoitus ilmestyä keväällä 2013.

Hä? Salla ja Miro tapasivat toisensa netissä. He kirjoittelivat ja kuuntelivat toistensa musiikkia. Tapaamatta Miroa kertaakaan etukäteen, Salla suostui lähtemään Miron ja tämän kavereiden kokiksi mökkireissulle.