Hyppää pääsisältöön

Britney Spearsin tulevasta levystä tihkuu tietoa

Britney valmistelee uutta levyä. Ensimmäiset yksityiskohdat tiedossa.

Britney Spears // Kuva: www.facebook.com/britneyspears

Britney Spears on aloittanut kahdeksannen levynsä valmistelun. Useat viihdemediat ovat raportoineet, että tällä kertaa Britneylle hittejä kynäilee Elijah Blake, joka on aiemmin takonut hittejä mm. Rihannalle ja Usherille.

Elijah Blake kertoi That Grape Juice -sivustolle: "Uskon, että hänen (Britneyn) fanit tulevat yllättymään. Sanoisin, että luvassa on jotain täysin odottamatonta... uusia aluevaltauksia ja kokeilua uusissa musiikkigenreissä".

Aiemmin Britney on bongattu muun muassa Rodney "Starchild" Jenkinsin kanssa samassa studiossa. Uudesta albumista ei ole vielä muuta uutta tietoa, mutta Twitterissä tähti kiusoitteli fanejaan mystisellä viestillä "Blackout 2.0.?", joka viitannee vuoden 2007 Blackout -albumiin, josta löytyy mm. hitit Gimme More ja Piece of Me.

Edellinen Spears-albumi, Femme Fatale ilmestyi viime vuonna.

Lähteet: That Grape Juice, Digital Spy