Hyppää pääsisältöön

Härski temppu: Britneyn ja Will.I.Amin hittibiisi omittu toiselta artistilta - jopa brittiaksentti säilyi!

Will.I.Amin ja Britney Spearsin hittibiisi Scream & Shoutin ei alunperin ollut lainkaan tarkoitus olla kaksikon duetto, vaan brittiläisen laulajalauluntekijä Tulisan biisi!

Will.I.Am ja Britney Spears // Kuva: Interscope / will.i.am

YleX:n "loppuvuoden koukuttavimmaksikin" kappaleeksi hehkuttama Scream & Shout on keikkunut listoilla ympäri maailman. Kappaleen esittävät Black Eyed Peas-mies Will.I.Am ja blondipoppari Britney Spears ovat ilakoineet mikroblogipalvelu Twitterissä biisin suosiota ja kaikki ovat iloisia - kaikki, paitsi Tulisa: toinen kappaleen alkuperäisistä kirjoittajista!

Muun muassa kappaleellaan Sight of You myöskin listoille noussut brittilaulajatar on nimittäin joutunut seuraamaan sivusta, kun artistin tässä kuussa julkaistun The Female Boss-albumin ykköshitiksi kaavailtu biisi on jyrännyt listoilla täysin toisten laulajien voimin.

Käsiä kappale vaihtoi musiikkisivusto Gigwisen haastatteleman lähteen mukaan alunperin näin: Tulisa ja tuottaja Jean Baptiste kirjoittivat ja jopa äänittivät kappaleen. Nimeksi piti tulla I Don't Give a F**k. Mutta kun Will.I.Am kuuli tarttuvan biisin, käski hän "suojattiaan" Baptistea luovuttaa ralli hänelle.

Kaiken kukkuraksi Will.I.Am heitti Tulisan laulut roskiin ja kaappasi tilalle Britney Spearsin. Lyriikat ja brittiaksentti kuitenkin jäivät - tästä syystä Britney jäljittelee kappaleella pöhkösti Tulisan laulutyyliä.

Lähteen mukaan Tulisa on myös pohtinut julkaisevansa alkuperäisversion kilpailemaan Will.I.Amin muokkaamaa versiota vastaan, joskin tämä virallisia teitä pitkin vaikeaa olisikin.

Lähteet: Gigwise