Hyppää pääsisältöön

JVG perusti oman levy-yhtiön

JVG:stä tunnetut Jare Brand ja Ville Galle ovat perustaneet oman levy-yhtiön, PME Recordsin, yhdessä heidän taustatiimiin kuuluvien Antti Kososen ja Andrei Kipahdin kanssa.

JVG lahjoitti huutokauppaan rakkaan esineen: satoja tunteja pelatun FIFA 12 -pelin. // Kuva: YleX

Warner Music jakelee ja markkinoi PME Recordsin julkaiseman musiikin ja Warner Live myy PME Recordsin artistien keikat. Nelisilmä, Häissä ja Kran Tursimo -hiteistä tunnetun JVG:n uutta musiikkia julkaistaan ensi vuonna PME Recordsin kautta. JVG:n Mustaa kultaa - ja Jvg.fi -albumit ovat myyneet kultaa ja musiikkivideot keränneet peräti 16 miljoonaa katselukertaa. Emma-palkittu kaksikko on ollut myös vuoden 2012 kuunnelluimpia artisteja Spotify -musiikkipalvelussa.

- Monspin kanssa julkastiin kaksi meijän ensimmäist levyy ja vietettiin kaksi hienoo vuotta siel. Iso kiitos Keijo Kiiskiselle ja koko Monspille. On ollu hienoo ja opettavaista nousta pieneltä levy-yhtiöltä näinkin isoks valtakunnalliseks artistiks. Nyt on tullu aika ottaa uus askel meijän uralla ja ens vuonna meijän levy-yhtiön kautta tullaan julkaisemaan myös muiden artistien tuotantoa, kertoo Jare Brand ja Ville Galle.

Lähteet: Warner Music