Hyppää pääsisältöön

Will.i.am kommentoi biisikohua

Brittiartisti Tulisa väittää Will.i.amin omineen Scream & Shout -kappaleen.

Will.i.am // Kuva: www.facebook.com/william

Kerroimme aiemminkin kuinka Will.I.Amin ja Britney Spearsin hittibiisi Scream & Shoutin ei alunperin ollut lainkaan tarkoitus olla kaksikon duetto, Härski temppu: Britneyn ja Will.I.Amin hittibiisi omittu toiselta artistilta - jopa brittiaksentti säilyi!. Nyt Will.i.am on vastannut kohuun.

Will.i.am sanoo, että Tulisa kyllä kirjoitti osia kappaleeseen, mutta biisiä tuottanut kaksikko ei halunnut hänen levyttävän sitä.

- Hän kirjoitti kappaleeseen ennen minua. Se on ihan totta. Rytmit tuotti belgialaisveljesten muodostama Lazy Jay -kaksikko. He eivät halunneet antaa biisiä Tulisalle, joten minä kirjotin osan kappaleesta. Britney oli ainut ihminen, joka minulla oli mielessä laulamaan sitä, Will.i.am perustelee.

Tulisa väittää, että biisiä kaavailtiin hänen The Female Boss-albumin ykköshitiksi.

Lähteet: Gigwise, MTV