Hyppää pääsisältöön

Tuottaja kiistää: Adele ei äänittänyt Bond-tunnaria kymmenessä minuutissa

Tuottajan mukaan hänen sanomisiaan irrotettiin asiayhteydestä.

Adele

Viikonloppuna kerrottiin, että Adele olisi Adele äänitti Bond-tunnarin 10 minuutissa. Tiedon väitettiin tulleen tuottaja Paul Epworthilta, joka kiistää sanoneensa, että Adele olisi levyttänyt tunnussävelen vain kymmenessä minuutissa.

- Juttu irrotettiin asiayhteydestä. Adele ei äänittänyt vokaaliosuuksia kymmenessä minuutissa. Leikkasimme ensimmäisen vedoksen säkeistöstä ja kertosäkeestä. Kesti aikansa saada koko kappale lopulliseen muotoonsa. Eikö olekin hienoa, kun juttuja irrotetaan asiayhteydestä, Epworth kirjoitti Twitteriin.

Paul Epworth tuotti kappaleita myös Adelen menestysalbumille 21. Lisäksi mies on työskennellyt myös Florence And The Machinen, Friendly Firesin ja Block Partyn kanssa.

Lähteet: NME, Twitter