Hyppää pääsisältöön

Tyttöystävä uhkaa Kanye Westin uskottavuutta

Rap-tähti Kanye Westin uran uskottavuus on vaakalaudalla kuuluisan tyttöystävän takia.

Kanye West // Kuva: Tomi Mikola

Räppäri Kanye West on seurustellut realityjulkkis Kim Kardashianin kanssa näkyvästi jo melkein vuoden. New York Daily News -sivuston mukaan seurapiiripalstoilla ja tosi-tv-ohjelmissa näkyminen on kuitenkin alkanut vaikuttaa negatiivisesti Westin musiikkiuraan. Musiikkialalla olevan lähteen mukaan räppärin ura on suorastaan turmeltunut Kardashianin vuoksi.

- Kanyen henkilökohtainen elämä alkaa ottaa vallan musiikilta. Joka kerta kun hän esiintyy, ihmiset pohtivat tuleeko Kim mukana. Se ei ole hyvä asia hänelle, varsinkin jos hän haluaa olla vakavasti otettava artisti, lähde kommentoi.

Räppärille on tarjottu muun muassa lukuisia tilaisuuksia päästä juontamaan uuden vuoden juhlia sekä Las Vegasissa että Miamissa, mutta vain, jos räppäri ottaa Kardashianin mukaansa. West on kieltäytynyt tarjouksista. Räppäri ei olisi myöskään halunnut olla mukana tyttöystävänsä Keeping Up With the Kardashians -realitysarjassa, mutta määrätietoinen Kim sai Kanyen taivuteltua mukaan.

Ei ole varmaa, onko Kanye yrittänyt ottaa etäisyyttä Kardashianin perheeseen, mutta artisti ei ole mukana Kardashianin jättiperheen yhteisessä joulukortissa.