Hyppää pääsisältöön

2000-luvun myydyin albumi kuulostaa tältä

Vain elämää -albumia on myyty jo yli 160 000 kappaletta. Tämän myötä siitä tuli 2000-luvun myydyin albumi Suomessa.

Vain elämää

Levy on ollut listaykkösenä julkaisustaan saakka. Huomenna 21. joulukuuta julkaistaan Vain elämää jatkuu -albumi, jota on ennakkoon tilattu yli 75 000 kappaletta. Vain elämää -levyjen yhteismyynti on yli yksitoistakertaista platinaa. Kokonaismyynti on yli 235 000 kappaletta.

Warner Music Liven tuottamat kaksi Vain elämää live -konserttia myytiin loppuun vajaassa tunnissa. Espoon Barona Areenalla 28. ja 30.12 nähtävissä konserteissa lavalla nähdään Kaija Koon, Cheekin, Erinin, Jonne Aaronin, Katri Helenan, Neumannin ja Jari Sillanpään lisäksi Leri Leskisen Vain elämää -bändi.

Toukokuussa kuvattu Vain elämää on ollut Nelosen historian katsotuin kotimainen sarja. Zodiak Finlandin tuottama show keräsi syksyllä viikonloppuisin miljoonayleisön ruudun ääreen. Toinen tuotantokausi on vahvistettu tuotanto-yhtiön ja kanavan puolelta.

Vain elämää -albumin voi kuunnella esimerkiksi täältä.

Lähteet: Warner Music