Hyppää pääsisältöön

YleX tarjoaa kovaakin kovemman kesäfestaripaketin jouluna

YleX:n uuden musiikin ohjelmat tarjoavat timanttisia keikkoja ja kesäfestareiden parhaat palat.

Stam1nan haalarimeininki upposi yleisöön Provinssissa // Kuva: Tomi Mikola

UMA:

YleX-Mas Live: Coldplay @ Tuhkolman Olympiastadion!

Uuden musiikin aamuvuoron YleX Live-spesiaali tarjoaa todellisen mantelin joulupuuroon. Brittisuuruus Coldplay ei sitten tänäkään vuonna tullut Suomeen asti keikalle, mutta länsinaapurissa bändi toki ehti viime kesänä esiintyä. YleX tarjoaa jouluaatonaamuna Coldplayn elokuisen Tukholman Olympiastadionin keikan parhaat palat.

Coldplayn keikka Tukholman Olympiastadionilta kuullaan YleX:ssä jouluaattona 24.12. kello 10-11.

YleX-mas Live: Studio B:n parhaat palat 2012 - Jukka Poika, Amorphis, Daughtry ja fun.

YleX tarjoaa vuoden parhaat akustiset vedot Helsingin Pasilan Radiotalon legendaarisesta Studio B:stä.

Intiimiä ja akustista tunnelmaa tarjoaa kotimaisista ”tuplaplatinareggaetähti” Jukka Poika sekä konserttisalikiertueensa Studio B:hen tuonut metallilegenda Amorphis. Ulkomaisista vieraista kuulemme upeaäänistä Daughtrya sekä Studio B:ssä ensimmäisen esiintymisensä Suomessa tehneen fun. -yhtyeen musisointia.

Studio B Liven parhaat palat YleX:ssä joulupäivänä 25.12. kello 10-11.

YleX-mas Live: Emeli Sandé @ Pori Jazz 2012

Brittilaulaja Emeli Sandé on ollut yksi vuoden 2012 suuria naisääniä. Skotlantilaisneito löi vuoden aikana itsensä läpi Heaven, Daddy ja Next To Me -menestyshiteillään. Sandén debyyttialbumi Our Version Of Events nousi kotimaassaan Britanniassa listaykköseksi. Meillä Suomessa levy nousi korkeimmillaan sijalle viisi.

Emeli Sandé ehti menestysvuotensa aikana piipahtaa Suomessa jopa kaksi kertaa. Ensin alkuvuodesta hän esiintyi Emma-gaalassa ja heinäkuussa oli vuorossa Pori Jazz-festivaalin keikka, jonka kuulemme nyt YleX:ssä kokonaisuudessaan.

Emeli Sandén esiintyminen Pori Jazzeilla YleX:ssä tapaninpäivänä 26.12. kello 10-11.

UMI:

Joulun kovaakin kovempi kesäfestaripaketti YleX:ssä!

No onkos tullut kesä näin talven keskelle? Vastaus on kyllä! YleX tarjoaa joululahjaksi kuuden tunnin kertauspaketin kesän festivaalihumusta. Mitä tulikaan Provinssissa tehtyä? Vieläkö muistat Ruissalon rannat? Entäpä kuka olikaan se tyyppi siellä Laulurinteen kupeessa?

YleX vielä joulupyhien illalla ihmiset takaisin rakkauden suveen 2012. Jouluaattoon valoa tuo YleX:n tunnelmat alkukesän Provinssirockista, joulupäivänä verestämme Ruisrock-muistoja ja tapaninpäivänä ajamme vielä kerran Kumikiiturin Joensuun Ilosaarirockiin.

Festarikoostelähetyksissä mukana livemusiikkia, artistivieraita sekä YleX:n festarijengi!

Provinssirock 2012 uudelleen vierailtuna jouluaattona 24.12. kello 17-19.

Ruisrock 2012 uudelleen vierailtuna joulupäivänä 25.12. kello 17-19.

Ilosaarirock 2012 uudelleen vierailtuna tapaninpäivänä 26.12. kello 17-19.

Kaksisen musiikin ohjelma YleX:ssä

Tässä ohjelmassa musiikki nautitaan aina tupla-annoksina, perjantaisin jopa triplana!

”Kohtalaista musiikkia ja aivan hyvät jutut!”, toteaa toimittaja Pirita Pykäläinen ja tuplaa musiikillisen panoksensa tässä YleX:n heinä-elokuisessa uhkapelissä. Uhkapelissä siinä mielessä, että jo kolmatta kertaa YleX:n ja kenties koko radion historiassa on tarjolla ohjelma, jossa biisit kääritään aiemmin lähinnä vain suklaapatukoista tutuksi tulleisiin kaksoiskääreisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokaiselta ohjelmassa soivalta artistilta tai bändiltä kuulemme yhden biisin sijasta jopa kaksi kappaletta peräkkäin!

Ja ei kahta ilman kolmatta, kuten perjantain kolmituntinen Kaksisen musiikin ohjelma osoittaa.

Yksin ei ole kovin kaksista tällaista ohjelmaa tehdä, siksi radiomaailman stunt-nainen Pirita Pykäläinen kaipaa myös sinun apuasi. Soita numeroon 09 148 28 22 tai vie itsesi osoitteeseen ylex.fi ja osallistu välipäivien kaksisimpiin bileisiin!

Pirita Pykäläisen Kaksisen musiikin ohjelma YleX:ssä torstaina 27.12. kello 17–19 sekä perjantaina 28.12. kello 17-20.

Lähteet: YleX