Hyppää pääsisältöön

One Pound Fish -mies halutaan karkottaa Britanniasta

Pakistanilaisen kalakauppiaan torilaulusta tuli YouTube-hitti, joka johti levytyssopimukseen ja singlen julkaisuun. Nyt mies häädetään kotimaahansa.

One Pound Fish YouTube-kuvakaappaus // Kuva: Youtube

One Pound Fish -single ylsi Britannian singlelistalla sijalle 29. Nyt Muhammad Nazirin työlupa on vanhentunut ja miestä on käsketty lähtemään maasta. Nazirin on mentävä kotiin Pakistaniin ja anottava uutta työlupaa, kertoo NME.

- Hänen paluunsa riippuu siitä, saako hän uuden työluvan. Uskomme hänen palaavan muutamassa viikossa, miehen edustaja kertoo.

Muhammad Nazirista tuli Pakistanilaisen kalakauppiaan laulusta YouTube-hitti – yli 3,6 miljoonaa katseluahauskalla laululla. Lopulta mies sai levytyssopimuksen Warner Musicilta ja julkaisi One Pound Fish -singlen.

Lähteet: NME