Hyppää pääsisältöön

Mikä on vuoden 2012 paras Rytmibarometri-kappale?

On tullut aika valita kuluvana vuonna YleX Iltapäivän Rytmibarometrin voittaneista veisuista se kaikista kovin. Äänestä omaa suosikkiasi!

YleX Iltapäivän Rytmibarometrissä tarjoiltiin tänä vuonna peukutettavaksi lähes 200 uutta ja mielenkiintoista kappaletta. Tulosten perusteella Suomen musiikkiteollisuudella pyyhkii hyvin, sillä kaksi kolmasosaa voittajista oli kotimaisia.

Nyt on tullut aika valita vuoden voittajien joukosta se kaikkein paras. Äänestyksessä ovat mukana itseoikeutetusti ne kolme kappaletta, jotka keräsivät vuoden kovimmat yläpeukkuprosentit.

1.) Poets of the Fall: Cradled in Love 86%

2.) Kuningas Pähkinä & Setä Tamu: Hei Scully 84%

3.) Dead Cult Diaries: Boys And Toys 82%

Lisäksi äänestykseen pääsevät seuraavat kolme ns. toimituksen valintaa:

Viikate: Sysiässä

- Kappale jäi historiankirjoihin olemalla vuoden 2012 ensimmäinen Rytmibarometri-voittaja. Uuden musiikin aamuvuorossa aikoinaan ensisoittonsa saanut biisi edustaa äänestyksessä vankkaa suomenkielistä poljentoa, jossa kaikuu se kuuluisa kokemuksen rintaääni.

PSY: Gangnam Style

- Tämä biisi ei ainoastaan valloittanut YleX Iltapäivän Rytmibarometriä, vaan se otti haltuunsa koko maailman. Kappale rikkoi vastikään YouTubessa miljardin katselun rajan ensimmäisenä maailmassa. Oppan Gangnam Style!

Nallet: Metsään

- Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt, sillä vastaan saattavat Hiki-Nalle, Maailman toiseksi vahvin nalle, Autonalle sekä Meri-Karhu. Tämän poppoo ansaitsee paikkansa äänestyksellä olemalla vuoden kummallisin uutuus. Nallejen kohdalla outousfaktori täyttyy, mutta erittäin hyvällä tavalla!

Äänestys aikaa on vuoden loppuun saakka ja voittaja julkistetaan YleX Iltapäivän lähetyksessä 1.päivä tammikuuta 2013.