Hyppää pääsisältöön

Voiko artisti tehdä paluun ensimmäisellä sinkullaan?

Tämä kysymys tulee ensimmäisenä mieleen, kun kuuntelee Mäk Gäliksen ensimmäistä sinkkua Mäk is Bäk.Kuuntele näyte:

Mäk Gälis // Kuva: www.facebook.com/mägkälis

Populaarimusiikin historia on täynnä muusikoita, joiden sisarukset ovat seuranneet ensin musiikkibisneksessä vaikuttaneen sukulaisensa jalanjälkiä. Uuden musiikin aamuvuorossa esitellään tänään uusin tällainen tulokas, jota tullaan uransa alkuaikoina tituleeraamaan veljensä mukaan.

JVG:stä tutun Ville Gallen pikkuveli on jo jonkin aikaa ollut isoveljensä mukana keikkamatkoilla ja toiminut JVG:n paitamyyjänä. Taiteilijanimeltään Mäk Gäliksenä tunnettu pikkuveli eteni kuitenkin paitamyyjästä JVG:n lämppäriksi, minkä jälkeen alkoi ura omana itsenäisenä artistina. Uuden musiikin aamuvuorossa soitetaan tällä viikolla Viikon Tehona tämän 23-vuotiaan räppärin ensimmäistä virallista sinkkua Mäk is Bäk.

Kappaleen alusta saakka kuultavat HUH!-huudahdukset rytmittävät Sakke Aallon tuottamaa biittiä, ja kappale on taattu korvamato. Huudahteletko mukana vai jätätkö tämän biisin haltuunottamisen muille?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).