Hyppää pääsisältöön

Tehovuosi 2013 alkaa seksikkäissä merkeissä

Ken on heistä kaikkein seksikkäin?

Teflon Brothers // Kuva: Joonas Koivisto

Venla Kokkosen viikon tehona soi Teflon Brothers feat. Stig & Meiju Suvas: _"Seksikkäin jäbä"

Vuoden 2012 viimeisenä päivänä YleX Aamussa kuultiin Ensisoitossa totaalisen seksikästä musiikkia. ”Seksikkäin jäbä”_ on Teflon Brothersin uutuushitti, jossa mukana on puumanmetsästäjä Stig, sekä kaikkien puumien kuningatar Meiju Suvas.

Vaikka kappaleella sämplätäänkin suositun iskelmätähden vanhaa biisiä "Pidä musta kiinni", on ”Seksikkäin jäbä” taattua suomiräp-laatua - musiikkivideollakin skumppa virtaa, miehekkäät lihakset paukkuvat, ja mimmit ovat vähissä vaatteissa.

Joka levyllään uuden nahan luova Teflon Brothers luottaa tällä kertaa elektronisempaan ja härskiin pumppaukseen, joka pakottaa liikkumaan - olit seksikäs tai et. Niin härskiä ja huikeaa biittiä ja tekstiä on tarjolla, että ”Seksikkäin jäbä” soi nyt ehdottomasti Venla Kokkosen vuoden 2013 ensimmäisenä viikon tehona.

Teflon Brothersin kolmikko Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli valmistautuvat pian uuden albumin julkaisuun, jota ”Seksikkäin jäbä” enteilee.

Tähän on hyvä päättää suomiräpin kultavuosi 2012, vai mitä olet mieltä? Kommentoi tehoa!

Kuuntele näyte: