Hyppää pääsisältöön

Vuoden 2012 paras Rytmibarometri-kappale on tässä!

YleX Iltapäivän kuuntelijat äänestivät Kuningas Pähkinän & Setä Tamun tuhmaakin tuhmemman Hei Scully -kappaleen kuluvan vuodan kovimmaksi ralliksi.

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu // Kuva: http://www.palmupuistikko.fi/kuningaspahkina

Vuoden 2012 paras Rytmibarometri-kappale -äänestyksessä kisasi nippu musiikkimaailman helmiä. Voitosta taistelivat Poets of the Fallin herkkä Cradled In Love, Kuningas Pähkinän & Setä Tamun sopivan härsi Hei Scully, Dead Cult Diariesin energinen Boys And Toys, Viikatteen jykevä Sysiässä, PSY:n megahitti Gangnam Style sekä Nallejen sekopäisen seksikäs Metsään.

Voittajasta ei loppujen lopuksi ollut mitään epäselvyyttä, sillä Kuningas Pähkinän & Setä Tamun kosmisen berberin ylistyslaulu Hei Scully keräsi kaiken kaikkiaan 43 prosenttia annetuista äänistä. Onnittelut voittajille!

Lopputulokset:

1. Kuningas Pähkinä & Setä Tamu: Hei Scully 43%

2. Nallet: Metsään 21%

3. Dead Cult Diaries: Boys And Toys 17%

4. PSY: Gangnam Style 10%

5. Viikate: Sysiässä 5%

6. Poets of the Fall: Cradled in Love 4%