Hyppää pääsisältöön

Will.i.am vastavierailulle Britney Spearsin levylle

Tähtiduo jatkaa yhteistyötä myös Britneyn tulevalla levyllä.

Scream & Shout // Kuva: Interscope / will.i.am

Britneyja will.i.am tekivät hiljattain yhteistyötä menestyneellä Scream and Shout -kappaleella, joka tulee mukaan myös will.i.amin sooloalbumille. Tähdet ovat sopineet, että will.i.am tulee vastavierailulle Britneyn tulevalle albumille, jota Britney Spears keskittyy uuteen levyyn.

Britneyn edustajat ovat vahvistaneet tiedon, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa millä tavalla will.i.am tulee olemaan mukana.

Will.i.am kirjoitti myös Big Fat Base -kappaleen Britney Spearsin edelliselle Femme Fatale -albumille. Tähtiduon yhteistyö näyttää toimivan ja hiljattain will.i.am myös ylisti Britneyn olevan ystävällinen ja kiltti ihminen.

- Kun hän on studiossa, millään muulla kuin musiikilla ei ole väliä. Se on mahtava kokemus jakaa jonkun kanssa, joka rakastaa musiikkia.

Lähteet: Capital FM