Hyppää pääsisältöön

Baywatch-leffasta kieltäytynyt Pamela Anderson: En halua esittää kenenkään äitiä

Povipommi Pamela Anderson on kieltäytynyt Baywatch-elokuvasta.

Pamela Anderson

- Minua pyydettiin siihen, mutta haluan jättää sarjan muiston sellaiseksi kuin se on. Joskus elokuva pilaa loistavan tv-sarjan, enkä halua esittää kenenkään äitiä, 45-vuotias tähti kommentoi.

Pamela on parhaillaan mukana Britannian Dancing on Ice 2013 -kisassa.

- En ole oikein koskaan tykännyt kuntoilusta, mutta rakastan tanssimista ja luistelemista. Minulla on hyvä ruokavalio ja hyvät geenit. Lisäksi villien lapsieni perässä juokseminen pitää minut kunnossa, Anderson kertoo timmin vartalonsa saloista.

Baywatch on amerikkalainen tv-sarja, joka kertoo kalifornialaisista hengenpelastajista. Sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuodesta 1989 vuoteen 2001. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan Baywatch pitää hallussaan parhaimmillaan 1,1 miljardilla viikoittaisella katsojallaan kaikkien aikojen katsotuimman sarjan titteliä.

Lähteet: Contact Music