Hyppää pääsisältöön

Jani Toivola kertoo ihastuksestaan Eriniin

Kansanedustaja-juontaja Jani Toivola vieraili YleX:n Oma lista -ohjelmassa sunnuntaina ja paljasti lukioaikaisen ihastuksensa.

Jani Toivola YleX:n vieraana // Kuva: Maria Rautio

Jani Toivola juontaa maaliskuussa TV2:lla alkavan Pakko tanssia -ohjelman yhdessä Satu Tuomiston kanssa. Kansanedustaja-juontaja kertoo YleX:n haastattelussa, että tämän lukiokaveri seurusteli Nylon Beatin Jonnan kanssa ja tämä sai hänet hyvin kateelliseksi. Toivolalla oli kuitenkin vielä suurempi ihastus mielessään.

- Jos olen ihan rehellinen, niin mä olin kyllä enemmän ihastunut Eriniin. Hän oli hieman hiljaisempi ja rauhallisempi hahmo. Muistan, että kaikki fanittivat Jonnaa, kun hän oli äänekäs, mutta mä pidin aina salaa Erinin puolia.

- Ehkä se vähän liittyy omaan luonteeseenikin, että sitä haluaa aina jollain tapaa peukuttaa altavastaajaa ja sanoa sille, että hei, sä oot hyvä, Toivola naurahtaa.

17-vuotiaana Toivola pääsi juontamaan nuorisokonserttia, jossa Nylon Beat esiintyi. Juuri ennen bändin lavalle juontamista nuorella Toivolalla oli sauma tehdä esiintymisvuoroaan lavan reunassa odottavaan kaksikkoon lähtemätön vaikutus, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan.

- Tämä olisi ollut mun suuri hetki paljastaa charmini, hurmata Jonna ja Erin ja päästä osaksi heidän posseaan. Myönnettäköön, että menin ihan paniikkiin enkä oikein saanut mitään sanottua. Juonsin heidät lavalle ja sitten juoksin kotiin, Toivola kertaa.

Lähteet: Oma Lista -haastattelu