Hyppää pääsisältöön

Roskilden promoottori suomalaisyhtyeestä: 2013 näyttää hyvin lupaavalta tälle bändille

Kotimainen yhtye French Films palkittiin eilen Hollannissa EBBA-pystillä.

French Films // Kuva: Tomi Mikola

Palkinnon antoi Roskilden promoottori Rikke Øxner.

- Tutustuin tähän yhtyeeseen ensimmäistä kertaa, kun he esiintyivät kööpenhaminalaisessa huvipuistossa. Tämä on todella hyvä bändi. Kun buukkaamme bändejä Roskildeen, haluamme löytää ne jo varhaisessa vaiheessa uraa. Se että esittelimme tämän nuoren bändin viime vuonna suurelle yleisölle, on hyvä esimerkki siitä, Øxner kehuu.

Roskilden promoottori uskoo, että vuosi 2013 on French Filmisille todella hyvä.

- On hienoa nähdä, kuinka he ovat saaneet jo paljon suurempaa kansainvälistä huomiota. Se lämmittää sydäntäni, ei vain festaripromoottorina, vaan myös musiikkifanina. Vuosi 2013 näyttää hyvin lupaavalta tälle bändille. Heiltä on tulossa uusi single, video ja albumi piakkoin, Øxner hehkuttaa.

Bändi kommentoi EBBA-tunnustusta näin.

- Tämä on todella coolia ja nyt haluamme tehdä töitä entistä enemmän.

French Films myös esiintyi gaalassa. Katso suomalaisyhtyeen show täältä kohdasta 01:33:00.

Lähteet: EBBA