Hyppää pääsisältöön

Eurooppaa kiertelevä Eva & Manu: Emme koskaan kyllästy matkustamiseen

Kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva suomalais-ranskalainen Eva & Manu esiintyi Euroopan musiikkialan tärkeimmässä tapahtumassa, Eurosonicissa Hollannissa.

Eva & Manu

Matkustelustaan tunnettu, valloittava Eva & Manu käväisi Uuden musiikin iltavuoron Venlan ja Tonin juttusilla Hollannin Groningenissa järjestettävässä Eurosonic-tapahtumassa. Hollannissa kaikki ovat olleet Evalle ja Manulle ystävällisiä, toisin kuin vaikkapa Manun kotimaassa.

- Yleensä sitä muistaa vain hyvät matkustuskokemukset, mutta suurimmat ongelmat olemme kohdanneet Ranskassa. Varsinkin Evalle siellä on ollut hankalaa, kun kukaan ei puhu suomea tai englantia, kaikki puhuvat vain Ranskaa, Manu kertoo.

Duo toivoo saavuttavansa Eurosonic-keikoillaan uusia kontakteja.

- Meidän hotelli on täynnä muusikoita ja siellä on ihan mahtava meininki. Toivomme, että saamme uusia kontakteja ja ystäviä. On kiva jakaa muistoja ja ajatuksia muiden artistien kanssa. Lisäksi jos tulee ulkomaille vaikka festarikeikkoja kesäksi, se olisi mahtavaa, Eva innostuu.

Pitkiä reissuja tehnyt pariskunta ei usko koskaan kyllästyvänsä matkustamiseen.

- En usko, että koskaan kyllästymme siihen. Minä en ainakaan, enkä usko, että Evakaan. Eri maissa soittaminen on mahtavaa ja kokemuksemme ovat olleet hyviä, en usko että se koskaan loppuu, Manu summaa.

Keikkoja Suomen ulkopuolella on jo sovittuna Hollannin jälkeenkin.

- Seuraavaksi lähdemme Budapestiin, jossa esiinnymme vanhassa armeijalaivassa, joka nykyisin toimii keikkapaikkana. Sieltä lähdemme Osloon, sitten Berliiniin ja sieltä Tampereelle. En ole kuukauteen käynyt Suomessa, joten se on todella eksoottista, Manu naureskelee.

Kuuntele haastattelu!

Lähteet: Uuden musiikin iltavuoro