Hyppää pääsisältöön

Elastinen kommentoi tukkakohua: Palautetta otetaan vastaan vain naisilta

Elastinen halusi kokeilla kasvavatko hänen hiuksensa vielä.

Elastinen

Räppäri ja The Voice Of Finland -tuomari on ollut kalju omasta valinnastaan jo vuosikausia ja nyt mies on innostunut kasvattamaan tukkaansa uudelleen. Aiheesta on noussut jopa huvittava kohu ja mediassa on nähty otsikoita kuten ”Mitä Elastisen päässä kasvaa”. Miestä itseään kohu näyttää naurattavan ja hän kommentoikin sitä YleX Viikonlopun Turhimmat uutiset -osiossa.

- Kun ikää on tullut ja 16 vuotta olen aktiivisesti ja tietoisesti ollut lähes kalju, halusin kokeilla kasvavatko hiukset.

Elastinen naureskelee myös, että viime kesänä monet keikkajärjestäjät käyttivät tiedottaessaan miehestä promokuvaa vuodelta 2007.

- Mä en voinut edes suuttua siitä, koska olin vielä ennen joulua tasan samannäköinen kuin siinä kuvassa. Ajattelin siis, että vaihtelu virkistää. Ei ole mistään muusta kyse.

Elastinen kertoo itse jopa pitävänsä tukastaan ja aikoo pitää ”kohutukkaansa” ainakin tämän kevään

- Katotaan sitten kesätukkaa erikseen. Ei tätä kamalan pitkäksi kasvateta, kyllä minä olen siilimiehiä. Olen myös sanonut, että otan kommentteja vastaan vain naisilta. Miehistä saa kommentoida ainoastaan ne, jotka ovat 16 vuotta tietoisesti omasta valinnastaan olleet kaljuja, ja ketkä voivat vielä kasvattaa tukkaansa. Muut eivät saa sanoa mitään, Ela kuittaa.

Elastinen on tänään vieraana Uutisvuodossa stand up -koomikko André Wickströmin kanssa. Ohjelma nähdään TV1:ssä klo 21.30.

Lähteet: YleX Viikonloppu