Hyppää pääsisältöön

Elastinen julkaisee uuden levyn – tältä se tulee kuulostamaan

Fintelligens jää tauolle, mutta Elastinen ei. Mies iskee uuden singlensä ulos helmikuussa.

Pitkästä aikaa tukkaa kasvattava Elastinen Oma Lista -vieraana! Mies lähettää Oman Listan vierastaulussa terveisiä, jotka kuuluvat "Rähinä Records joka päivä, koko päivä 4LIFE PO!!! Ottakaahan iiSii - YleX 18.01.2013 - Elastinen. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Neljännen studioalbumin äänitys on artistin mukaan hyvässä vauhdissa ja puoliväli on jo ylitetty. Elastinen viihtyy tammi-helmikuun ajan erittäin tiiviisti äänitysstudion neljän seinän sisällä, mutta mitä siellä tapahtuu?

- Mun on pakko rauhoittaa itselleni aikaa ja mennä yksinäni studioon. Kirjoitan ja hieron biisejä kuntoon. Sitä mä siellä teen, artisti valottaa.

Rähinä Recordsin toimitusjohtaja kuvailee omaa tuotantoaan soulahtavaksi ja live-esityksille sopivaksi. Räppärillä on myös selvä visio uusista elementeistä, joita hän haluaa tuoda musiikkiinsa uuden levyn myötä.

- Laulan rohkeammin ja otan musiikillisia vapauksia. Suurin osa biiseistä on mun yksinäni tuottamia, mutta ystävät ovat soittamassa sellaisia instrumentteja, joita mä en osaa käsitellä, Elastinen naurahtaa.

Perfektionistina tunnettu artisti on kommentoinut jo, ettei hänellä ole aikomusta julkaista uutta levyä, ellei se ole parasta, jota hän on tähän mennessä tehnyt.

- Tällä metodilla olen kaikki albumit tehnyt. Ainakin itsellä pitää olla se fiilis, kun levy on valmis, että tällä hetkellä en pysty parempaan.

Milloin tätä uutta tuotantoa päästään kuulemaan?

- Tarkoitus olisi painaa ensimmäinen single pihalle helmikuun puolivälissä.

- Meillä alkaa siinä sit pieni rundi, jolla muistutetaan jengiä et who is the man, Elastinen naurahtaa.

Kuuntele Elastisen vierailu YleX:n Oma Lista -ohjelmassa alta! (Haastattelu alkaa noin 42 minuutin kohdalla)

Lähteet: Oma Lista -haastattelu