Hyppää pääsisältöön

Karim Z. Yskowicz karkottaisi turkulaiset: Ilkka Kanerva vie meidän muijat

YleX Iltapäivän lähetykseen näyttelijä Jussi Vatasen seurassa saapui lähtökohtaisesti maahanmuuttokriittinen kokoomusnuori, Karim Z. Yskowicz.

Karim Z. Yskowicz // Kuva: MTV 3

Putous-sarjasta tuttu Kaarim… öh, anteeksi, Karim Z. Yskowicz, on Suomen somelaisin jätkä. YleX Iltapäivällä oli miehelle muutamia some-aiheisia kysymyksiä. Ainoa kiinnosti muun muassa millä perusteella näyttää todennäköiseltä, että meiltä ollaan viemässä somelaiset naiset.

- Se on huvin tarkea kusumus. Pitaa pitaa huoli somelaisista muijista, eritoten kun tanne tulee turkkulaiset, jotka vie meijan muijat. Niin kuin tama Ilkka Kanerva. Se on nahtu, mika han on miehiansa. Pitaisi karkottaa takaisin Turkuun, Karim laukoo.

Karimista on todellakin lottovoitto syntyä someen.

- Somessa on kaikki huvin. Somelainen yhteiskunta on taudellinen, tasa-arvoinen ja kaikki saa paivittaa somessa, ummarratko sa muija?, Karim kysyy Ainolta.

Somettaminen ei kuitenkaan ole Karimin mielestä sopivaa ihan kaikenlaisissa tilanteissa. Esimerkiksi anopin kanssa hän ei lähtisi somettamaan.

- Meille somelaisille perhe on huvin tarkeaa. Mulla on Porissa kuusi lasta ja vaimo. Iihhana kotimainen muija, mulla on myöskin iihhana kotimainen anoppi. Hän on somessa, mutta en suosittelisi lähtemaan somettamaan anopin kanssa, se on ehkä enemmänkin turkulainen tapa.

Kuuntele myös Jussi Vatasen kuulumiset alta! Putous-sarjaa esitetään lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30 alkaen.

Lähteet: YleX Iltapäivä