Hyppää pääsisältöön

Näin toiset artistit tekevät hylätyistä biiteistä hittejä

JVG:n Nelisilmä oli yksi vuoden 2011 suurimmista kotimaisista hiteistä ja se myös nosti yhtyeen parrasvaloihin. Kappaletta ei kuitenkaan alun perin tehty heille.

Teflon Brothers // Kuva: Joonas Koivisto

Pyhimyksen, Volin ja Heikki Kuulan muodostama Teflon Brothers tekee yhteistyötä JVG:n kanssa. Tämä on johtanut hittibiisien pallotteluun bändiltä toiselle. Kokoonpanoja yhdistää myös sama tuottaja, Uusi Fantasian DJPP.

- Eka julkaisu, mitä me ollaan tehty DJPP:n kanssa on JVG:n Nelisilmä. Sekin biitti oli alun perin tehty Teflonin levylle, mutta me annettiin se niille, koska se ei meidän mielestä ollut niin hyvä, Voli ja Heikki Kuula kertovat YleX:n Viikon albumi -haastattelussa.

Kappaleiden heittely yhtyeeltä toiselle ei kuitenkaan jäänyt siihen.

- Meidän Seksikkäin jäbä -biisi piti mennä JVG:lle, mutta ne ei huolinut sitä, niin se tuli meille. Tämä on hyvää pallottelua. Se Nelisilmä on kyllä aika kova, mutta saa nähdä kummasta biisistä tulee lopulta suositumpi, artistit arvuuttelevat.

YleX:n Viikon albumina soi Teflon Brothersin kolmas levy Valkoisten dyynien ratsastajat. Volin ja Heikki Kuulan tarinointia Teflon Brothersin uudesta levystä voi kuunnella kuluvan viikon ajan Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa.

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu