Hyppää pääsisältöön

Jannika B: Ihmisten hyvyys musiikkialalla on ollut positiivinen yllätys

Jannika B:n esikoisalbumi Kaikki rohkeus julkaistaan 1. helmikuuta, mutta se soi jo nyt YleX:n Viikon albumina.

Jannika B. Viikon albumi haastattelussa // Kuva: Juhani Kenttämaa

Kokkolalaislähtöinen laulajatar Jannika Bergroth tunnetaan paremmin artistinimellä Jannika B. Poppari tuli sooloartistina tutuksi YleX:n kuulijoille vuosi sitten julkaistun Onnenpäivä-kappaleen myötä. Vuonna 2007 Idols-kykykilpailuun osallistunut neito halusi näyttää maailmalle, että omaehtoisuuden ja tee-se-itse-mentaliteetin kautta voi nousta varteenotettavaksi sooloartistiksi.

- Uskottavuuden saavuttaminen on ollut kaikkein vaikeinta. Täytyy nostaa hattua YleX:n musiikkipäällikkö Tomi Saariselle, joka suostui tapaamaan minut ja sain haastatella häntä blogiini, koska en varmasti ole ainut, joka hänet haluaa tavata, laulajatar kertoo.

Jannika B on saanut ilokseen huomata, että musiikkialalta löytyy paljon avuliaita ihmisiä.

- Tää kaksi vuotta on nostanut uskoni ihmisten hyvyyteen. Kyllä ammattilaiset haluavat auttaa, jos vaan voivat, poppari sanoo.

Kuuntele Jannika B:n Kaikki rohkeus -debyyttialbumi ennakkoon Kuuntele Jannika B:n Kaikki rohkeus -albumi!! Jannika B:n kertomuksia levystään voi puolestaan kuunnella kuluvan viikon ajan Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa.

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu