Hyppää pääsisältöön

Carmen Gray: Koskaan ei ole liian myöhäistä rakastua

Carmen Grayn kitaristi Lappe kävi tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometri-vieraana.

Rytmibarometrivieraana Carmen Grayn kitaristi/laulaja Lappe. // Kuva: YleX / JP Panttila

Fall In Love -kappaleen Rytmibarometrissä esitellyt Carmen Grayn kitaristi Lappe kertoi, että yhtyeen jäsenet ovat tällä hetkellä hyvin onnellisia puolisoidensa kanssa.

- Koskaan ei ole liian myöhäistä rakastua. Ollaan kauniiden asioiden äärellä, Lappe kommentoi.

Helsinkiläinen Carmen Gray perustettiin 2000-luvun taitteessa. Yksi yhtyeen tunnetuimmista kappaleista on Lost In My Mind Again. Perinteisellä hardrockilla sydämiä valloittanut yhtye valmistelee parhaillaan neljättä studioalbumiaan, joka on tarkoitus julkaista huhtikuussa.

- Tää on ollut koko ajan kivasti nousujohteista henkisellä tasolla. Olemme kasvaneet kimpassa ja tulemme olemaan elinikäisiä ystäviä. Bändi kuulostaa vasta nyt siltä, miltä olemme aina halunneet sen kuulostavan, kitaristi kehuu.

Carmen Grayn uutuuskappaletta voi peukuttaa Mitä mieltä olet Carmen Grayn kappaleesta Fall in love?!

Lähteet: YleX

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.