Hyppää pääsisältöön

Jannika B: Suhde Toni Wirtasen kanssa on vaikeuttanut uraani kymmenkertaisesti

Jannika B:n esikoisalbumi Kaikki rohkeus julkaistaan 1. helmikuuta, mutta se soi jo nyt YleX:n Viikon albumina.

JANNIKA B

Tee-se-itse-popitar kertoo Yhteisöllisyys ja rohkeus synnytti uuden tähden suomalaiselle poptaivaalle-haastattelussa muun muassa siitä, kuinka suhde Apulannan Toni Wirtasen kanssa on vaikeuttanut hänen musiikkiuraansa.

Jannika B ja Toni Wirtanen tapasivat työn merkeissä, kun laulajatar haastatteli kaljupäätä omaan blogiinsa.

- Hän sanoi silloin, että älä jätä päivätöitäsi, äläkä lähde laulukouluun. Lisäksi hän ei halunnut kuulla mun musiikkia. Nyt hän on kuullut, jätin päivätyöt ja menin artistivalmennuskouluun, joten se niistä vinkeistä, omaa tietään vahvasti kulkeva poppari kertoo.

Juuri Jannikan itsepäisyys, kova työmoraali ja usko omaan juttuunsa tekivät vaikutuksen Wirtaseen ja hän suostui tapaamaan poptulokkaan.

- Se oma tekemisen meininki varmaan lämmitti vanhan punkkarin sydäntä, laulajatar naurahtaa.

Jannika B on toisinaan pahoillaan siitä, miten hänen omaan uraansa liittyvä uutisointi otsikoidaan usein tyylillä ”Toni Wirtasen kaunis tyttöystävä teki sitä ja tätä”.

- Kyllä se on ollut aika turhauttavaa, kun itse on tehnyt niin valtavasti töitä ja sitten se uutisoidaan noin, mutta jos joku luulee, että hän on siivittänyt uraani, niin kyllä se on vaikeuttanut sitä kymmenkertaisesti. Mä joudun koko ajan todistelemaan tosi vahvasti joka paikkaan osaamista ja halua tehdä tätä. Se oli tosi tärkeää mulle, että kun tämä levy tulee ulos, niin se on täysin Wirtanen-vapaa. Se on mun todiste siitä omasta osaamisesta ja onhan mulla kahden vuoden takaa blogi, joka todistaa sen myös, Jannika perustelee.

Kotona pari ei puhu julkisuudesta.

- Monet ajattelee, että tässä olisi joku suunniteltu juttu, että iske punkkari uran takia, mutta sehän vaan halveksii itse Wirtasta. Oikeastaan me ollaan jätetty se julkisuuskuva aika omaan arvoon, mutta olihan se valitettavasti vähän odotettavissa. Puhdas omatunto on itselle tarpeeksi, Jannika päättää.

Kuuntele Jannika B:n Kaikki rohkeus -albumi!! Jannika B:n kertomuksia levystään voi puolestaan kuunnella kuluvan viikon ajan Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa.

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu