Hyppää pääsisältöön

Jannika B ei loukkaannu Nylon Beat -vertailusta

Jannika B:n esikoisalbumi Kaikki rohkeus julkaistaan 1. helmikuuta, mutta se soi jo nyt YleX:n Viikon albumina.

Jannika B

Jannika B tuli tutuksi YleX:n kuulijoille vuosi sitten julkaistun Onnenpäivä-kappaleen myötä. Vuonna 2007 Idols-kykykilpailuun osallistunut laulajatar halusi näyttää maailmalle, että omaehtoisuuden ja tee-se-itse-mentaliteetin kautta voi nousta varteenotettavaksi sooloartistiksi.

Poplupausta on ehditty verrata jo lukuisiin nykyartisteihin, mutta ysärisoundinsa ansiosta myös aiempiin menestyjiin, kuten Nylon Beatiin ja Movetroniin. Artisti ei loukkaannu vertauksista.

- Nylon Beat on yksi Suomen menestyneimmistä yhtyeistä. Ei haittaa yhtään, vaikka verrataan. Musta tuntuu, että mua on verrattu joka ikiseen artistiin ja jollain radiokanavalla oli verrattu Irinaa muhun. Se oli hauskaa, Jannika B naurahtaa.

Jannika B:n kertomuksia debyyttialbumistaan voi kuunnella kuluvan viikon ajan Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa. Levyn voi puolestaan kuunnella ennakkoon vaikka heti Kuuntele Jannika B:n Kaikki rohkeus -albumi!!

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu