Hyppää pääsisältöön

Nainen väitti kihlatukseen ja uusnatsiksi – Marilyn Manson haastoi oikeuteen

Marilyn Manson on nostanut syytteet naista vastaan, joka väitti julkisesti olevansa tähden kanssa kihloissa ja tähden olevan uusnatsi.

Marilyn Manson // Kuva: marilynmanson.com

Manson sanoo pyytäneensä naista jättämään hänet rauhaan. Mansonin mukaan piinaaminen ja hänen maineensa tahraaminen lähtivät täysin käsistä ja johtavat nyt oikeustoimiin.

Marilyn Manson syyttää Yolanda Tharpea muun muassa kunnianloukkauksesta, Mansonin nimen käytöstä kaupallisen hyödyn saavuttamiseksi ja henkisestä kärsimyksestä. Manson vaatii naiselta yli 36 730 euroa korvauksia.

Mansonin mukaan kyse on kuukausia kestäneestä piinasta ja valheellisten väitteiden levittämisestä. Kohurokkari väittää, ettei edes tunne Yolanda Tharpea. Nainen väitti kuitenkin olevansa hänen kanssaan kihloissa. Kun Manson vaati naista oikaisemaan tietoja, Tharpe väitti rokkarin olevan uusnatsi, joka ei halua viettää aikaa tummaihoisen naisen kanssa. Lisäksi nainen väittää Mansonin tappaneen hänen kaksi kissaansa.

Lähteet: NME