Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jurekin kappaleesta Mietin Elinaa?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Jurek

Kuka? Jurek: Mietin Elinaa

Mitä? Jurek taiteilijanimen takaa löytyy kuopiolainen Simo Reunamäki. Hänen muusikon uransa lähti käyntiin, kun hän oli harjoittelussa Pekka "Rafaelin enkeli" Ruuskan studiolla, jonne hän meni alunperin harjoitteluun tekemään muille musiikkia. Ruuska kehoitti Jurekia esittämään biisinsä itse ja siitä se ajatus sitten lähti!

Tämä monitoimimies kirjoittaa, soittaa ja tuottaa itse kaiken musiikkinsa. Soundillisesti Pariisin Kevääseen ja Happoradioon verrattu Jurek kertoo ammentaneensa inspiraatiota tulevaan levyyn lapsuutensa soundeista. Keväällä julkaistavalla debyyttialbumilla on luvassa siis kasari- ja ysärifiilistelyä!

Hä? Ennen musiikkiuraansa Jurek on toiminut ammattitanssijana.