Hyppää pääsisältöön

One Direction versioi Blondien klassikkoa

Poikabändi on tehnyt oman versionsa Blondien kappaleesta One Way Or Another.

One Direction // Kuva: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Supersuosittu One Direction tekee yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestö Comic Reliefin kanssa ja julkaisee oman versionsa Blondien klassikosta One Way Or Another. Kappale on Brittien vuoden 2013 Nenäpäivän virallinen tunnuskappale ja sen tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Biisi julkaistaan 17. helmikuuta.

Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home -albumilla platinaa eli yli 20 000 kappaletta.

Lauantaina 2. helmikuuta One Direction -fanit kokoontuvat jälleen tanssimaan Helsingin Kamppiin tavoitteenaan saada yhtye vihdoin Suomeen. Yli tuhat fania on osallistumassa tapahtumaan, josta onkin tulossa yksi suurimmista fanien järjestämistä One Direction Flash Mobeista.