Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Last Panda!

Uuden Musiikin Kilpailussa kisaileva Last Panda sai huikeat yläpeukkuprosentit ja voitti Rytmibarometriviikon!

Last Panda // Kuva: YleX / JP Panttila

Rytmibarometri-viikkolla kuultiin jälleen kova kattaus uutta musiikkia. Viikon starttasi ruotsalainen Miriam Bryant tarttuvalla _Push Play -_kappaleella. Tiistaina Rytmibarometri-vieraaksi saapui Carmen Grayn Lappe, joka toi mukanaan positiivisesti rokkaavan Fall In Love -biisin. Keskiviikkona vieraaksi saapui Last Panda -yhtyeen Henry Ossian ja Laze, ja Rytmibarometrissa kuultiin Uuden Musiikin Kilpailussakin mukana oleva Saturday Night Forever. Torstaina jatkettiin kotimaisella musiikilla ja Jurekin uudella Mietin Elinaa -kappaleella.

Kotimaisten artistien välillä käydään Rytmibarometrissa usein tiukkaa taistoa, mutta tällä kertaa pohjoisen pojat vetivät suvereenisti pisimmän korren. Last Panda ja Saturday Night Forever voitti Rytmibarometriviikon huikealla 77 prosentin yläpeukkulukemalla. Rytmibarometrivoiton lisäksi Last Pandalla on muitakin syitä juhlaan - yhtye eteni eilisessä Uuden Musiikin Kilpailun Semifinaalissa tuomariston ja katsojien äänillä finaaliin!