Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrids menee videossaan naimisiin: Poikaystäväni istui vieraiden joukossa

YleX esittää ensimmäisenä maailmassa maanantaina 4. helmikuuta Krista Siegfridsin Marry Me -kappaleen musiikkivideon, jonka on ohjannut palkittu Elias Koskimies.

Krista Siedfrids

Muun muassa I’ve Only Just Begun -lyhytelokuvalla mainetta niittänyt ohjaaja Elias Koskimies kertoi YleX:lle löytäneensä yhteyden Kristaan heti tutustuttuaan tähän The Voice of Finland -ohjelman kuvauksissa.

- Edustamme samaa tekemisen ja ilmaisun tapaa. More is more, iloittelu, värikkyys ja sellainen iso tekeminen ovat meille ominaisia. Kristalla on toisenlainen tapa tehdä juttuaan, kuin mitä Suomessa yleensä on. Täällä on paljon melankoliaa ja vähäeleisyyttä, mutta se ei sovi Kristalle eikä myöskään minulle, Elias Koskimies kommentoi.

Koskimiehen käsikirjoittamassa ja ohjaamassa videossa kidnapataan mies alttarille Team Ding Dong -tyttöjen avustuksella.

- Menen naimisiin näyttelijän kanssa, mutta oikea poikaystäväni on vieraiden joukossa. Jossain vaiheessa hän kysyi, että montako kertaa ne suutelukohtaukset oikein pitää kuvata uudestaan, Krista Siegfrids naureskelee.

Video purkitettiin tämän viikon tiistaina yhden päivän aikana, joten Team Ding Dongilla piti kiirettä.

- Nämä pitää paukuttaa nopeasti. Nyt saatiin avattua meidän yhteinen taival, ja uskon, että yhteistyö jatkuu. En usko, että avioero tulee, Koskimies vitsailee.

- Elias on aivan helmi. Se on nero, hullu nero, Krista ylistää.

Marry Me -video tulee ensi-iltaan YleX:n nettisivuilla maanantaina 4. helmikuuta.

Lähteet: YleX