Hyppää pääsisältöön

Pihla Viitala Hollywood-paineista: Älkää olettako multa mitään

Tänään Ylen aamu tv:n vieraana käynyt Pihla Viitala ei pidä ajatuksesta, että häneen kohdistetaan Hollywood-odotuksia Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan vuoksi.

Pihla Viitala

Merkittävässä roolissa ensi viikolla Suomen ensi-iltansa saavassa, Yhdysvaltojen box officen ykkösenä komeilevassa Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa esiintyvä Pihla Viitala ei toivo ihmisten olettavan häneltä mitään roolin myötä.

- En tykkää ajatuksesta, että minuun kohdistetaan ajatuksia tai odotuksia. En ole luvannut kenellekään mitään, enkä ole velkaa kenellekään. Vaikka nyt tässä promoankin elokuvaa, koska se kuuluu sopimukseeni, niin ei se tähteys ole minun unelma. Unelmani on se, että saan tehdä elokuvia ja näytellä. Älkää olettako multa mitään, Viitala lataa.

Näyttelijätär ei myöskään ymmärrä, miksi näyttelijöiden ulkonäköä arvostellaan.

- Se on todella törkeätä. Mä en ole missään missikisassa. En ymmärrä, miksi sitä saa arvioida niin paljon ja miksi jotkut ovat siitä niin kiinnostuneita. Mitä väliä sillä on? Tämä on tietysti julkinen ammatti, mutta minua ahdistaa tuollaiset. Se ei ole reilua, ja se kohdistuu enemmän naisnäyttelijöihin, kuin miehiin.

Katso Viitalan haastattelu alkaen kohdasta 22:42.

Lähteet: Ylen aamu-tv