Hyppää pääsisältöön

Diiliin osallistuva Uniikki: Elastinen on mun inspiraatio musiikissa ja bisneksessä

Eilen YleX Viikonlopun haastattelussa käynyt Uniikki käyttää luovuuttaan ja räppitaustaansa hyödyksi 11. helmikuuta alkavassa Diili-ohjelmassa.

Uniikki YleX Viikonlopun vieraana

Uniikki lähti Diiliin mukaan todistaakseen pystyvänsä aiempia kilpailijoita parempaan suoritukseen.

- Katsoin monesti ohjelmaa ja ajattelin, että vitsi kun nuo tekevät asiat huonosti. Uskoin pystyväni tekemään asiat paremmin. Ja koska rupesin leveilemään, olihan se pakko mennä todistamaan. Kiva päästä katsomaan, miten voin hyödyntää tieto-taitoani tällä saralla, Uniikki selostaa.

Uniikki uskoo, että luovuudesta ja räppäritaustasta on hyötyä ohjelmassa.

- Taiteilijana tykkään etsiä luovia ratkaisuja boxin ulkopuolelta. Räppärinä läpän heittämisestä oli myös hyötyä, sai puhuttua diilejä läpi, Uniikki uskoo.

Niin työssä, liike-elämässä kuin henkilökohtaisellakin tasolla Uniikki arvostaa Rähinä Recordsin toimitusjohtajaa, Elastista. Uniikki on yksi levy-yhtiön perustajajäsenistä ja työskentelee firmassa markkinointipäällikkönä.

- Elastisella on aina sata rautaa tulessa ja hän hoitaa asiat jämptisti. Hän on eniten auttanut minua urallani. Olemme tunteneet toisemme 2-vuotiaasta lähtien ja mulla on sellainen fiilis, että olin Kimmolle (=Elastinen) kuin pikkubroidi. Hän oli myös ensimmäinen, jonka kuulin räppäävän Suomeksi ja kiinnostuin alasta itse hänen kauttaan. Hän on tukenut minua liike-elämässä, työssä ja henkilökohtaisessakin elämässä, Hän on ollut ehdottomasti mun inspiraatio, Uniikki ylistää.

Kuuntele haastattelu alta!

Lähteet: YleX Viikonloppu