Hyppää pääsisältöön

Reino Nordin Diandrasta: Järkyttävää nenään laulamista!

Laulajatar Jannika B, näyttelevä artisti Reino Nordin ja YleX Etusivun juontaja Linda kuuntelivat ja pisteyttivät tuoretta musiikkia. Kolmikko arvosteli muun muassa Mikael Gabrielin uutta kappaletta, jossa Diandra laulaa suomeksi.

Jannika B, Reino Nordin ja Linda // Kuva: Tytti Shemeikka / YleX

Reino Nordin oli biisejä arvostellessaan varsin teräväkielinen, mikä tuli ilmi kun oli aika arvostella Mikael Gabrielin ja Diandran Päästä mut pois -kappaletta.

- Tää tuotanto ei iske pätkän vertaa, tää on ihan järkyttävää nenään laulamista! Tämmöset kiekuvat teinitytöt menee jollekin, mutta mun mielestä Adele-imitaatiot saisi jo riittää. Meillä on yks Adele, se on hyvä, minkä helvetin takia joka saatanan tytön pitää olle Adele sen jälkeen?

Biisin räpitkään eivät saaneet Reino Nordinilta kiitosta.

- Mikael Gabrielin riimit… En halua olla julma, mutta tää on lasten musaa mun korville.

Jannika B ei pitänyt Reino Nordinin tylytystä aiheellisena, hän olisi halunnut kuulla positiivisiakin kommentteja.

- Pitäiskö Reinon mikki mutettaa?

Nordin kuitenkin painotti arvostelevansa vain kappaleita, ei niiden esittäjiä.

- Tää ei oo henkilökohtaista, tää on nimenomaan biisipoliittista! Ei saa loukkaantua!

Väittelytuokion jälkeen Jannika B pääsi avaamaan sanaisen arkkunsa ja kehui Diandran laulutaitoa maasta taivaaseen. Yhden asian hän Didin laulusta kuitenkin muuttaisi.

- Jos olisin levy-yhtiön tyyppi, laittaisin Diandran laulamaan englanniksi. Siinä tulee jotenkin sävyä ääneen enemmän. Didi vaan maailmalle ja englanniksi ehdottomasti!

Jannika B naurahteli Mikael Gabrielin riimeille, joissa verrattiin muuttoa Kuopioon kuolioon, kun Reino Nordin pyysi laulajatarta sanomaan mielipiteensä suoraan

- Sano suoraan, paskaa riimiä saatana! Saa tulla haastamaan, tykkään että tehdään älykkäitä riimejä! Mun mielestä se oli paskaa, sori vaan.

Uuden musiikin ratsian YleX:n edustaja Etusivun Linda laittoi Päästä mut pois –kappaleen siihen räppigenreen, joka kuulostaa taustoiltaan täysin iskelmältä. Lindalla oli riipivän rakkauskappaleen esittäjälle yksi vinkki.

- Mikael Gabrielille voisi antaa parisuhdevinkin, siitä parisuhteesta voi lähteä poiskin!

Lähteet: Uuden musiikin ratsia