Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Enurin (feat Nicki Minaj & Goonrock) kappaleesta I'm That Chick?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Enur // Kuva: I'm That Chick musiikkivideo

Kuka? Enur (feat. Nicki Minaj & Goonrock): I’m That Chick

Mitä? Enur on tanskalainen dance-duo, joka julkaisi debyyttialbuminsa Raggatronicin vuonna 2008. Kaksikkoon kuuluvat DJ Rune RK sekä hänen velipuolensa Johannes Torpe, mutta tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Rune RK on ominut itselleen koko paketin nimeä myöten. Nyt kaveri on julkaissut singlen I’m That Chick, jossa fiittaavat megatähti Nicki Minaj sekä muusikko ja tuottaja Goonrock.

Hä? Biisin musiikkivideolla esiintyy aivan ihastuttava 8-vuotias Sophia Grace Brownlee. Tämä brittiläinen pikkutyttö nousi parrasvaloihin kun netissä levisi YouTube -video, jolla Sophia laulaa Nicki Minajin Super Bass -kappaletta.