Hyppää pääsisältöön

Emma Gaalan esiintyjäkattauksessa muutos

Jesse Kaikuranta tulee esiintymään Kerkko Koskinen Kollektiivin sijasta Emma Gaalassa.

Jesse Kaikuranta // Kuva: facebook.com/JesseKaikuranta

Kerkko Koskinen Kollektiivi on joutunut perumaan esiintymisensä Emma Gaalassa aikatauluongelmien vuoksi. Kerkko Koskinen Kollektiivin tilalla gaalassa esiintyy useassa sarjassa ehdolla oleva Jesse Kaikuranta.

Koskinen on pahoillaan siitä, että esiintyminen ei onnistu vaikka asiaan yritettiin löytää ratkaisua.

- Meitä olisi ollut kokoonpanossa yhteensä 40 ihmistä. Aikataulujen järjesteleminen ei vain millään onnistunut. Soitamme kesällä kuitenkin vuoden ainoan keikkamme Ruisrockissa, Koskinen kommentoi YleX:lle.

Jesse Kaikuranta otti esiintymistilaisuuden mieluusti vastaan.

- Uskomatonta että saan tällaisen mahdollisuuden heti ensimmäisen levyni yhteydessä. Siitä tulee todella jännittävä ilta, Kaikuranta kertoo tiedotteessa.

Emma Gaalassa esiintyy 1. maaliskuuta Biffy Clyro, Don Johnson Big Band, J. Karjalainen, Jesse Kaikuranta, Samuli Putro, Anna Puu, Pää kii, Robin ja Timo Lassy Band. Emma Gaalan etkoilla esiintyvät Alamaailman Vasarat ja Kotiteollisuus. 25 euron hintaisia lippuja voi ostaa täältä.

Lähteet: YleX