Hyppää pääsisältöön

Ruisrock julkaisi huikean kattauksen artistikiinnityksiä

Suomen vanhin rockfestivaali juhlitaan 5.-7. heinäkuuta Turun Ruissalossa.

Ruisrock 2012 kuvina // Kuva: Tomi Mikola

44. kertaa järjestettävillä festivaaleilla tullaan näkemään muun muassa Hurts, Editors, Knife Party, At The Gates, Jessie Ware ja The Sounds. Ruotsalaissuosikki The Sounds nähdään tulevana suvena myös Provinssirock julkisti lisää huippuesiintyjiä.

Suomalaisista artisteista Ruissaloon saapuvat muun muassa Michael Monroe, Karri Koira, Pää Kii, Kaija Koo, Haloo Helsinki! ja Teflon Brothers. Aiemmin kiinnitettyihin artisteihin taas lukeutuvat HIM, PMMP ja Kerkko Koskinen Kollektiivi.

PERJANTAI

Hurts (UK), Knife Party (AUS), At The Gates (SWE), Jessie Ware (UK), Graveyard(SWE), Band of Horses (USA), Michael Monroe (FIN),Stam1na (FIN), Karri Koira (FIN), Samuli Putro (FIN), Pää Kii (FIN), Xysma (FIN)

LAUANTAI

HIM (FIN), Crystal Castles (CAN), Icona Pop (SWE), Kerkko Koskinen Kollektiivi (FIN), Von Hertzen Brothers (FIN), PMMP (FIN),Disco Ensemble (FIN), Notkea Rotta feat. SMC Lähiörotat (FIN), CMX (FIN), Kaija Koo (FIN), Ruger Hauer (FIN), Jätkäjätkät(FIN) Kivesveto Go Go (FIN), Pertti Kurikan Nimipäivät (FIN)

SUNNUNTAI

The Sounds (SWE),J. Karjalainen (FIN),Ismo Alanko (FIN), Haloo Helsinki! (FIN),Satellite Stories (FIN), Sin Cos Tan (FIN), Teflon Brothers (FIN)

Tänään julkaistiin vähän yli puolet kaikista festivaalin esiintyjistä.

Ruisrockin uudistuneet nettisivut avattiin tänään.

YleX on mukana tapahtumassa.

Lähteet: Ruisrock