Hyppää pääsisältöön

System Of A Down Jurassic Rockin pääesiintyjäksi – festari laajenee kolmepäiväiseksi

System Of A Down nähdään tulevana suvena Mikkelin Jurassic Rockin pääesiintyjänä. Festari laajentuu ensimmäistä kertaa kolmepäiväiseksi.

System of a Down

Jurassic Rockin pääesiintyjäksi on kiinnitetty System Of A Down. Supersuosittu yhdysvaltalaisbändi esiintyy Mikkelissä ensimmäistä kertaa kolmepäiväisenä järjestettävän festivaalin päätösiltana sunnuntaina 11. elokuuta.

- Muutama vuosi sitten jossain haastattelussa oli epärealistinen ajatusleikki, jossa minulta kysyttiin, mitkä kolme artistia valitsisin Jurassic Rockiin, jos saisin valita ihan mitä vaan. Vastasin, että Led Zeppelinin, Rage Against The Machinen ja System Of A Downin. Nyt tuntuu todella oudolta käsittää, että yksi näistä kolmesta onkin oikeasti meillä, festivaalin promoottori Jukka Holmstedt iloitsee.

Järjestyksessään seitsemäs Jurassic Rock järjestetään Mikkelin Visulahdessa 9.-11.8.2013. Festariliput tulevat myyntiin ystävänpäivänä torstaina 14. helmikuuta. Jurassic Rockin muut esiintyjät julkistetaan tulevien kuukausien aikana. YleX on mukana tapahtumassa.

LIPUT:

Myyntiin to 14.2.2013 klo 9.00

Alkaen 69-72,50 EUR / su 11.8.2013

Alkaen 115-118,50 EUR / 3 päivää (pe-su)

Ennakkomyynti: Tiketti, Lippupiste ja Selmu

Leirintäaluepaikkojen ennakkomyynti Selmun toimipisteistä ja verkkokaupasta

Lähteet: Jurassic Rock