Hyppää pääsisältöön

Aku Hirviniemi: Meidän perheessä huudetaan joka yö Munamiestä

Näyttelijä Aku Hirviniemi kävi YleX Iltapäivän Tähtivieraana kertomassa uudesta 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta.

Aku Hirviniemi YleX Iltapäivän Tähtivieraana // Kuva: Jenni Poikelus

Aku Hirviniemi näyttelee tänään ensi-iltansa saavassa _21 tapaa pilata avioliitto -elokuvassa._ Elokuvassa nähdään myös muita Putouksesta tuttuja näyttelijöitä, kuten Armi Toivanen ja Riku Nieminen. Hirviniemen avopuoliso Niina Lahtinen näyttelee elokuvassa Riku Niemisen vaimoa. Hirviniemi ei kuitenkaan sopinut Niemisen kanssa mitään erityisiä pelisääntöjä.

- Eiköhän Riku ja Niina ole pelisäännöt sopineet ihan keskenään. Onhan se sillä tavalla kiusallista, että nyt joka yö meidän perheessä huudetaan Munamiestä. Mutta nyt Niina pääsi kokeilemaan tällaista valkokangasrakkautta, ja olen sitä mieltä, että eihän se järvi soutamalla kulu, Hirviniemi toteaa.

Hirviniemeltä on kyselty elokuvan myötä paljon tapoja avioliiton pilaamiseksi. Omaksi heikoksi kohdakseen Hirviniemi kertoo huonon kuuntelemisen. Sen sijaan parisuhteen vaalimiseen Hirviniemi ehdottaa elokuvailtaa.

- Voi mennä katsomaan yhdessä tämmösen parisuhdekomedian. Monet on sanonut, että tämä elokuva on saanut miettimään omaa parisuhdetta ja tätä kautta löytänyt sen oman puolison uudestaan, Hirviniemi kertoo.

Johanna Vuoksenmaan ohjaamassa 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvassa näkyy upean näyttelijäkaartin lisäksi Hirviniemen paljasta pintaa. Niin sanottuja pakarastuntteja ei elokuvassa käytetty.

- Mun piti hankkia Hunks -tanssiryhmästä toi Jucci Hellström, mutta se sitten tyssäsi. Siinä oli joku värimäärittelyasia, Hirviniemi naureskelee.


21 tapaa pilata avioliitto elokuvateattereissa
Putous lauantaina klo 19:30 MTV3