Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrids edustaa Suomea Euroviisuissa

Uuden Musiikin Kilpailun finaali käytiin tänään 9. helmikuuta Espoon Barona Areenalla.

Krista Siedfrids

Suomen euroviisuedustajan paikkaa tavoitteli UMK-finaalissa kahdeksan kilpailijaa. Finalistit olivat Arion, Mikael Saari, Diandra, Last Panda, Lucy Was Driving, Great Wide North, Elina Orkoneva ja Krista Siegfrids.

Uuden Musiikin Kilpailun voitti Krista Siegfrids Marry Me -kappaleellaan ja hän siis edustaa Suomea Euroviisuissa Ruotsin Malmössä toukokuussa 2013.

Voittaja valittiin yleisön ja tuomariston yhteenlasketuilla äänillä. Tähtivieraina esiintyivät Teflon Brothers featuring Meiju Suvas & Stig sekä Mikaelin naiset eli Suvi Teräsniska, Johanna Iivanainen, Hanna Pakarinen, Emma Salokoski, Pernilla ja Kaisa Vala.

Lähteet: Yle