Hyppää pääsisältöön

Teflon Brothersin kanssa esiintyvä Meiju Suvas: Vitsikäs fiilis

Iskelmätähti Meiju Suvas esiintyy tänään UMK-finaalissa Teflon Brothersin ja Stigin kanssa.

Teflon Brothers lavalle Meiju Suvaksen kanssa. // Kuva: Juhani Kenttämaa

Meiju Suvas nousee tänään lavalle UMK-finaalissa Teflon Brothersin ja Stigin kanssa. Esimakua Seksikkäin jäbä -yhteisbiisistä on saatu jo radiosta ja huikeasta musavideosta.

- Ne on tosi kivoja, ammattimaisia ja huippuja tyyppejä. Yhteistyö menee kuin leikki, ihan käsittämätöntä, Suvas kommentoi YleX:lle.

Iskelmätähti nauttii porealtaassa kuplivaa Stigin kanssa hauskalla musavideolla.

- Se oli hyvä kokemus, vaikka en tuntenut häntä ollenkaan entuudestaan. Me istuttiin siinä kolme tuntia. Käyn paljon vesijuoksemassa, joten vesi on mulle kodikas elementti. Ei ollut yhtään ahdistunutta, vaan enemmän sellainen vitsikäs fiilis, Suvas kertoo.

Meiju Suvas on itsekin osallistunut aikoinaan euroviisukarsintoihin ja laulanut Frederikin taustoja viisuissa. Hänen mielestään show’sta on tullut vuosien mittaan suurempi.

- Onhan se vähän erilainen juttu nykyään. Hyviä biisejä oli silloinkin, mutta nyt on spektaakkelimaisempi tapahtuma. Se sopii tämän ajan henkeen, laulaja juttelee.

Uuden Musiikin Kilpailun finaali käydään tänään Espoon Barona Areenalla klo 21 alkaen. Suomen euroviisuedustajan paikkaa tavoittelee kahdeksan kilpailijaa. Finalistit ovat Arion, Mikael Saari, Diandra, Last Panda, Lucy Was Driving, Great Wide North, Elina Orkoneva ja Krista Siegfrids. Koko kisan voittaja valitaan yleisön ja tuomariston yhteenlasketuilla äänillä. Tähtivieraina esiintyvät Teflon Brothers featuring Meiju Suvas & Stig sekä Mikaelin naiset eli Suvi Teräsniska, Johanna Iivanainen, Hanna Pakarinen, Emma Salokoski, Pernilla ja Kaisa Vala.

Lähteet: YleX