Hyppää pääsisältöön

UMK-finalisti Last Panda lupaa pommeja: Otettiin kaikki ruuti käyttöön, mitä löydettiin

UMK-finalisti Last Panda lupaa illan esitykseensä pommeja.

Last Panda

Ikuisiksi pikkupojiksi tunnustautuvat Last Pandan muusikot aikovat panostaa finaaliesitykseensä täysillä.

- Meillä on pommeja! Kaikki ruuti, mitä löydettiin, otettiin käyttöön, pandat kertovat YleX:lle.

Bändi kertoo, että UMK:n takahuoneessa on hyvä ja kannustava tunnelma, mutta jäynäideoitakin heillä on takataskussa.

- Voitais vaikka vaihtaa jonkun kitaran virettä tai piilottaa esiintymisasuja, muusikot naureskelevat.

Last Panda vetoaa äänestäjiin sillä, että he erottautuisivat joukosta.

- Olishan se aikamoinen yllätys ruottalaisille, kun Suomesta tulisi tämmöinen energiapommi sinne, kun bikinibeibet bailaa siellä. Vaikka ei sitä tiedä, jos meilläkin on pian bikinit päällä, jos päästään sinne, kundit vitsailevat.

Uuden Musiikin Kilpailun finaali käydään tänään Espoon Barona Areenalla klo 21 alkaen. Suomen euroviisuedustajan paikkaa tavoittelee kahdeksan kilpailijaa. Finalistit ovat Arion, Mikael Saari, Diandra, Last Panda, Lucy Was Driving, Great Wide North, Elina Orkoneva ja Krista Siegfrids. Koko kisan voittaja valitaan yleisön ja tuomariston yhteenlasketuilla äänillä. Tähtivieraina esiintyvät Teflon Brothers featuring Meiju Suvas & Stig sekä Mikaelin naiset eli Suvi Teräsniska, Johanna Iivanainen, Hanna Pakarinen, Emma Salokoski, Pernilla ja Kaisa Vala. UMK+ erikoislähetys kulissien takaa näytetään ennen tv-lähetystä vain Yle Areenassa jo klo 20.30.

Lähteet: YleX