Hyppää pääsisältöön

Putous-näyttelijöiden tähdittämällä elokuvalla ennätysyleisö

21 tapaa pilata avioliitto -elokuva teki vuoden kovimman avauksen.

21 tapaa pilata avioliitto

Johanna Vuoksenmaan ohjaama 21 tapaa pilata avioliitto -komedia oli viikonlopun katsotuin elokuva Suomen leffateattereissa. Elokuva keräsi ensi-ilta-viikonloppunaan 43 283 katsojaa, 90 valkokankaalla ympäri maata. Tulos on kirkkaasti vuoden paras avausviikonloppu sekä kautta aikojen kahdeksanneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos. Elokuvan on tähän päivään mennessä nähnyt lähes 44 000 elokuvissa kävijää, ennakot mukaan lukien.

- On mahtavaa, että yleisö löysi elokuvan jo ensimmäisenä viikonloppuna. Komedia toimii parhaiten, kun sitä katsoo yhdessä muiden kanssa, ja näiden tulosten valossa juuri niin on tapahtunut. Riemukas tunnelma ennätysluvuista, kommentoi elokuvan tuottaja Riina Hyytiä Dionysos Filmistä.

Elokuvan rooleissa nähdään Putouksesta suureen suosioon nousseet Riku Nieminen, Armi Toivanen ja Aku Hirviniemi. Lisäksi elokuvassa näyttelevät Pamela Tola, Vesa Vierikko, Essi Hellén ja Hannele Lauri.

Lähteet: Nordisk Film